Koronavir

10.04.2020 10:07

Vážené kolegyně a kolegové.

Celou evropu sužuje epidemie a zasahuje všem do našich životů. Stach a pozornost se stávají nutnou součástí denního života. Je však zapotřebí zabezpečit ten nejnutnější chod celého našeho řemesla. Proto zde pro návštěvníky a Vás máme naše stručné vyjádření. Šiřte jej prosím dál jak mezi své klienty, tak mezi ostatní kolegy.

 

Covid 19 - vzkaz našim klientům

 

V těchto těžkých časech jsme si jisti, že mnozí z vás mají obavy z okamžité a krátkodobé budoucnosti. Poslední věc, kterou potřebujete, je další stres ze starostí o ošetření nohou vašich koní a jejich blaho.

Buďte si jisti, že ačkoliv neprovozujeme běžnou službu, budeme se snažit zajistit, aby zdraví a dobré životní podmínky vašich koní byly udržovány v bezpečném a udržitelném intervalu.

I když budeme dodržovat cykly překování, které jsme vám doporučili, občas je možná bude potřeba upravit v důsledku logistiky, ochrany zdraví a bezpečnostních opatření, které pramení z momentální situace. Je dost bezpečnostních postupů, o které vás můžeme požádat v rámci dodržování naší i vaší bezpečnosti. Pokud jsou vaši koně v ustájeních s omezeným přístupem nebo speciálních podmínkách pro přístup, dejte nám prosím vědět a my uděláme maximum, abychom tyto podmínky splnili.

Také bychom vás chtěli požádat, abyste si v tomto ročním období uvědomili rizika pro své koně, jako je např. vysoký příjem potravy a přitom omezení jejich využívání. Laminitida může být zničující patologií a může vyžadovat značné úsilí, které možná nebudeme moci kvůli dané situaci plně vydat.

Jsme si vědomi hospodářských důsledků v návaznosti na tuto krizi. Nechceme čelit obtížným rozhodnutím. Dostaneme se přes tuto krizi. Takže máte-li potíže, domluvte se s námi, všichni jsme v podobné situaci. Pokud budeme moci, můžeme a pomůžeme v případě vašich nesnází.

Díky za všechnu vaši pomoc při překonávání obtíží v této nepříznivé době.

 

Podkovari.cz

—————

Zpět