Banner PODKOVÁŘI.CZ získává přesné kontury

24.11.2018 15:32

Přátelé  a kamarádi, sešlo se nám přes 50 ks fotografií a pro finální výběr jsem nominoval dvacítku se sbírek V. Bouši, P. Kolduška, P. Komárka, K. Kysilky, L. Lankašové, P. Ponocného, J. Procházky a M. Ptáčka. Toto oznámení by mělo být na banneru zmíněno, takže v případě, že je něčí jméno uvedeno nepřesně, ještě je čas na nápravu, jen se mi dotyčný musí ozvat. 

Původní myšlenka banneru byla trošku jiná, ale bohužel se nesešlo přiměřené množství dostatečně barevných fotografií, zvláště fotek se studenými barvami je nedostatek, takže absenci zelených a modrých odstínů kompenzujeme "travním podtiskem s podkovami" od P. Ponocného a místa se symboly z podkovářského loga by měla být doplněna z ankety na: forms office

Hlasy ankety jsou důležité, ale nejsou závazné. Přecijen poslední slovo bude patřit grafikovi, který zohlední i technickou způsobilost obrázků. Anketa bude vyhodnocena předvečer svátku sv. Mikuláše, ale s ohledem na vyšší výskyt čertů v tomto období je možné, že v případě napadení či zjištění jakékoliv manipulace s anketou se hlasování ukončí dříve.  

P. Koldušek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Děkujeme všem zasilatelům a předem děkujeme i všem hlasujícím.

—————

Zpět