Byli jsme v Holandsku

09.06.2014 22:14

Vážení kolegové,

Ve dnech 21. – 25. Května 2014 jsme jeli na zájezd do Holandska, přes Nizozemí kde jsme navštívili ve městě Lelystad centrální sklad firmy Mustad. Po prohlídce skladu, kávě a občerstvení :-) jsem se, přesunuli asi o 100 Km dále do města Drachten, kde byla prohlídka továrny na vyrobu podkov Mustad.  Prováděli a celý den se nám věnovali: Crishoper Műller - zástupce firmy Mustad pro prodej v Evropě a Jacques Marais - General Manager.

Po prohlídce jsme odcestovali do Sporthotelu Grunopark v Harkstede kde jsme se, ubytovali a měli jsme volný odpočinkový zbytek dne.

Druhý den ráno jsme, posnídali a vyrazili, jsme vstříc městu Groningen do rodinné firmy Werkman kde nás srdečně přivítala celá rodina. Továrnou na výrobu podkov a skladem nás provedl Reian Werkman. Po prohlídce požádal Reian pana Kysilku aby předvedl výrobu podkovy.

Po výrobě podkovy nás Reian Werkman vzal do centra města Groningen na prohlídku památek. Po prohlídce jsme měli oběd a pak asi 4 hodiny rozchod. Po rozchodu jsme se sešli na hlavním náměstí Groningenu odkud nás Reian vzal na projížďku lodí po kanále města. 

Bylo to moc hezké.

Třetí den ráno jsme se nasnídali, zabalili si věci a jeli, jsem směrem k domovu. Po cestě zpět na doporučení rodiny Werkman  jsme navštívili vesnický skanzen Bourtange.

Asi kolem půl noci jsme, přijeli do České republiky na místo odkud, jsme vyráželi (Mladá Boleslav), kde jsme byli vypuštěni a rozjeli jsme se do svých domovů.

Myslím si, že zájezd se vydařil, moc se mi líbil a mým kolegům určitě také. Taková dovolená, by mohla být častěji:-).

Tereza Štěpánková

—————

Zpět